Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le sorbet à l'abricot
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g d'abricots frais, coupés en deux et préalablement congelés
- 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
- 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 395.7 kJ / 93.7 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 Std.
Bûche pain d'épices, mousse clémentine
13h
Bûche poire-caramel
9 Std. 15 Min
Bûche glacée chocolat mandarine
5 godz. 45 min
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Macarons fraise-amaretto
24 Std.
Bûche glacée exotique
3 godz. 30 min
Bûche glacée
8 Std.
Bûche glacée multifruits
3 godz. 30 min
Guirlande givrée à la mirabelle
2 godz.
Bûche glacée menthe-chocolat
17 Std.
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16h