Bûche glacée abricot-framboise

Bûche glacée abricot-framboise

4.3 68 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 parts

Składniki

Le sorbet à l'abricot
  • 150 g de sucre en poudre
  • 250 g d'abricots frais coupés en deux et préalablement congelés
  • 1 blanc d'œuf
Le sorbet à la framboise
  • 500 g de framboises surgelées ou frais, préalablement congelées
  • 1 blanc d'œuf

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 93.7 kcal / 395.7 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 20.4 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...