Préfou au beurre aillé

Préfou au beurre aillé

4.5 100 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 parts

Składniki

La pâte à pain
  • 220 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 300 g de farine de blé type 55, pour le plan de travail
  • 1 c. à café bombée de sel
Le beurre d'ail
  • 6 gousses d'ail
  • 3 brins de persil plat frais
  • 130 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 345 kcal / 1453 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 37.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...