Wersje kompatybilne
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 650 g de mangues, en gros cubes (2 belles mangues)
- 250 g de sucre en poudre
- 400 g de lait de coco
- 250 g de crème de coco
- le zeste d'un citron vert
- le jus d'1/2 citron jaune
- 30 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Bûche salée au saumon
3 Std.
Tarte soleil aux tomates séchées et sardines
1 godz. 30 min
L'aventure Vorwerk - Guyappymix
Brak ocen
Starmix - A
1 godz.
ATELIER menu 2
1 godz.
Guirlach nougat
1 godz. 30 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Pain rapide
1 godz. 15 min
Tiramisu potimarron, chocolat
1 godz. 15 min
Crème glacée caramel et cacahuète
3h 20 min
Crème glacée vanille-cookies
5 Std.
Brioche extra moelleuse
3h 45min