
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g de sucre en poudre
- 30 g de cacao en poudre
- 60 g d'amandes effilées et quelques-unes pour la finition
- 4 blancs d'œufs
- 10 g de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 66 kcal / 277.4 kJ
- Białko
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Sód
- 9.9 mg