Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g de sucre en poudre
- 30 g de cacao en poudre
- 60 g d'amandes effilées, et quelques-unes pour la finition
- 4 blancs d'œufs
- 10 g de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 277.4 kJ / 66 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 9.9 mg
Alternatywne przepisy
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35min
Tarte au chocolat et confiture de lait
4 godz. 55 min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Pain au curry
1 Std. 15 Min
Financiers aux amandes
20 min
Riz au lait de coco
40 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Brioche italienne
3h 15min
Madeleines au citron
6h 40min
Roulé à la pâte à tartiner
25min
Crème dessert au chocolat
25min