Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 230 g de sucre en poudre
- 30 g de cacao en poudre
- 60 g d'amandes effilées, et quelques-unes pour la finition
- 4 blancs d'œufs
- 10 g de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 277.4 kJ / 66 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 10.9 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 9.9 mg
Alternatywne przepisy
Nuage au chocolat
45min
Jambalaya de poulet
40min
Petits bonshommes aux épices
1 Std.
Truffes à l'orange, sablés au curry et crème anglaise curry-orange
1 godz. 15 min
Rochers coco
20min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Chocolats de Noël
1 Std.
Tarte soleil aux tomates séchées et sardines
1 Std. 30 Min
Tarte chocolat-cacahuète
1 Std. 30 Min
Flan sans pâte
6h
Meringues aux amandes
2 Std. 50 Min
Flan pâtissier feuilleté
7hod. 40min