Urządzenia i Akcesoria
Vin rouge chaud (clémentine, grenade et cannelle)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 verres
Składniki
-
750 g de vin rouge
-
2 clémentines lavées et coupées en deux (avec leur peau)
-
20 g de graines de grenade
-
40 g de sucre en poudre
-
2 c. à café de cannelle en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 verre
Sód
2.3 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
447.9 kJ /
107.4 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 godz.
Granité champagne limonade
5 min
Salade de concombre à l'aneth
10 min
Confiserie aux amandes
20 min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2 godz. 15 min
Bavarois ananas-pamplemousse
3 godz. 45 min
Bounty
10 min
Poptail Cuba libre
3 godz. 15 min
Sauce aux figues
25 min
Cocktail Bellini
5 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Vin chaud aux agrumes
12 godz. 25 min