Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de fraises, coupées en deux
- 50 g de sucre en poudre
- 1000 g de lait entier
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 125 g de yaourt nature
- 50 g de lait en poudre
- 1000 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 629 kJ / 150 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt aux fruits rouges (nouvelle recette)
12h 5 min
Yaourt au caramel (nouvelle recette)
12 godz.
Yaourt au chocolat (nouvelle recette)
12u. 25min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Crème dessert au caramel
1h
Yaourt à la vanille
12 godz. 20 min
Yaourt à la noix de coco
12 godz. 15 min
Yaourt à la myrtille
13 Std.
Yaourt pomme-myrtille
12u. 40min
Mousse de yaourt à l’abricot
4 godz. 30 min
Yaourts au miel et aux noix
18 godz. 45 min
Yaourt aux fruits rouges
12 godz. 20 min