Fougasse lardons et romarin

Fougasse lardons et romarin

4.7 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
2 pièces

Składniki

  • d'eau minérale
    280 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de farine T65, et un peu pour fariner
    450 g
  • de sel
    10 g
  • d'huile d'olive
    5 c. à soupe
  • de romarin frais effeuillées
    10 branches
  • de lardons fumés
    150 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1121 kcal / 5092 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 154 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...