Fougasse lardons et romarin

Fougasse lardons et romarin

4.7 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
2 pièces

Składniki

  • 280 g d'eau minérale
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 450 g de farine T65, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 5 c. à soupe d'huile d'olive
  • 10 branches de romarin frais effeuillées
  • 150 g de lardons fumés

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1121 kcal / 5092 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 154 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...