Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 200 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 10 g d'huile d'olive, et 3 c. à soupe, pour huiler
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe de romarin frais
- 2 pincées de fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 309 kJ / 74 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 3 g
Alternatywne przepisy
Boulettes courgette-mozzarella
45min
Palmiers au sucre
1h 10min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Crackers aux graines
35min
Torsades au comté et graines de sésame
1h 15min
Barres de céréales au chocolat
1h
Gressins italiens
1u. 55min
Fougasse lardons et romarin
3hod. 15min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1u. 45min
Gressins au sésame et citron, houmous de lentilles corail
2h 45 min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min