Wersje kompatybilne
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre en poudre
- 250 g de fraises surgelées
- 200 g de myrtilles surgelées
- 150 g de yaourt nature
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 541 kJ / 129 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 13 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Jambalaya de poulet
40min
Petits roulés au parmesan et au persil
1h 10min
L'aventure Vorwerk - Starmix
5min
Starmix - C
1h
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12hod.
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Bûche glacée à la noix de coco et à la mangue
16 godz. 30 min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2u. 40min
Glace sundae nappage caramel
3hod. 35min
Mojito à la bière
5min