Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 300 g de farine de blé
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Dinner rolls anglais
3h 35min
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Beignets à la patate douce fourrés à la ricotta
1h
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Bretzels allemands
2 godz. 15 min
Pain de campagne
3h 45min
Tteokbokki au fromage
13h 30min
Arancini champignons-mozzarella
3 godz. 10 min
Tourte auvergnate au seigle
4h 45min
Tortellini de veau, crème à l'origan
1 godz. 5 min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain au sarrasin et aux graines
2 godz. 35 min