Urządzenia i Akcesoria
Biscuits chinois
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
18 pièces
Składniki
-
85 g de blancs d'œufs
-
85 g de sucre en poudre
-
55 g d'eau
-
55 g de beurre doux fondu
-
½ c. à café d'extrait naturel d'amande
-
½ c. à café d'extrait naturel de vanille
-
85 g de farine de blé
-
2 pincées de sel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pièce
Sód
26 mg
Białko
1 g
Kalorie
268 kJ /
64 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kouign-amann
4 godz.
Granité pomme
2 godz. 5 min
Pain créole aux achards
1 godz. 15 min
Mélange d'épices pour pain d'épices
5 min
Chapatis
1 godz.
Brunch espagnol
1 godz. 15 min
Yaourt vegan au lait de coco
12 godz. 25 min
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12 godz. 30 min
Glace au sarrasin
12 godz.
Bretzels allemands
2 godz. 15 min
Glace aux cacahuètes (ou aux noisettes)
3 godz. 15 min
Wraps veggies
1 godz.