Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre doux froid, en morceaux
- 100 g de crème
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel
-
30
g d'amandes hachées
lub 30 g d'amandes effilées - 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat blanc, amandes et noix de coco
40min
Tisane gingembre, miel et citronnelle
15 Min
Tisane gingembre, girofle, cannelle et orange
15 Min
Starmix - B
1h
L'aventure Vorwerk
5min
Tisane sauge et laurier
15 Min
Caramel liquide
35min
Ginger beer
24h
Crème dessert au sirop d'érable
20min
Tisane laurier, cannelle, anis et citron
10min
Noix de cajou grillées au curry
30min
Crème dessert au gianduja
4h 15min