Petits pains aux figues
TM6 TM5 TM31

Petits pains aux figues

4.7 (26 ocen)

Składniki

  • 350 g d'eau minérale
  • 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 500 g de farine T 80, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 200 g de figues sèches moelleuses, coupées en quatre
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1017 kJ / 239 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy