Babka aux myrtilles

Babka aux myrtilles

3.7 18 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
1 pièce

Składniki

  • 50 g d'eau minérale
  • 75 g de lait
  • 8 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 240 g de farine T65, et un peu pour fariner
  • 10 g de fécule de maïs
  • 55 g de sucre en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 1 sachet de sucre vanillé
  • 2 jaunes d'œufs
  • 1 citron jaune non traité
  • 45 g de beurre en morceaux
  • 170 g de myrtilles
  • 15 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1475 kcal / 6204 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 260 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...