Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de carottes, en tronçons
- 500 g d'eau
- 1 pincée de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 125 g de cheddar, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 962 kJ / 230 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 14 g
Alternatywne przepisy
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30 Min
Soupe de potimarron
35 dk
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Soupe à la tomate, tartines de fromage fondu
30 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 dk
Vichyssoise avec des pâtes
35 dk
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45 dk
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 dk
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 Min
Soupe de courgettes, fromage et pâtes alphabet
40 dk
Velouté de carottes
30 Min
Soupe à l'oignon gratinée
30 Min