
Urządzenia i Akcesoria
Œuf mollet, crème de champignon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
œufs froids4
-
d'eau600 g
-
de champignons de Paris frais émincés400 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
d'estragon frais effeuillés2 brins
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
192.5 kcal /
798.5 kJ
Białko
10.8 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
320.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja