Œuf mollet, crème de champignon

Œuf mollet, crème de champignon

3.1 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • œufs froids
    4
  • d'eau
    600 g
  • de champignons de Paris frais émincés
    400 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • d'estragon frais effeuillés
    2 brins
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 192.5 kcal / 798.5 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 2.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 320.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...