
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g d'aubergine détaillée en dés
- 150 g de poivrons jaunes détaillés en dés
- 2 pincées de sel et un peu pour le poisson, à ajuster en fonction des goûts
- 780 g d'eau
- 220 g de graines de couscous fines
- 4 filets de poisson
- 20 tomates cerise
- 5 g de persil frais
- 4 c. à soupe de fromage frais, type Madame Loïk
- poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 833 kcal / 3474.3 kJ
- Białko
- 39.5 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Węglowodany
- 91.8 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Sód
- 626.8 mg