Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes

Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes

4.4 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de mascarpone
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • le zeste d'½ citron jaune non traité râpé
  • du sel
  • 500 g d'eau
  • 200 g d'asperges vertes épluchées, en tronçons
  • 4 œufs
  • 12 tranches de chorizo en petits morceaux
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 382 kcal / 1726 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...