Wersje kompatybilne
Crumble de pommes et myrtilles à l'huile de coco
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de cassonade
- 225 g de farine
- 120 g d'huile de coco
- 1 pincée de sel
- 500 g de pommes, en petits morceaux
- 250 g de myrtilles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2418 kJ / 578 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 90 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Cake citron-thon
45 dk
Gâteau aux pommes
1sa
Smoothie du matin aux myrtilles et au matcha
10 Min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 dk
Galette pistache et fleur d'oranger
1 godz. 30 min
Yaourt grec anisé, coulis de groseilles et miel
35 dk
Latte glacé à la citrouille
35 dk
Cake aux fruits secs
2h
Cake pistache et fleur d'oranger
1sa
Gâteau crumble aux pommes
45 dk
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1sa
Quatre-quarts coco-citron vert
1 Std. 5 Min