Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de lait de coco, bien mélangé
-
30
g de sucre en poudre (opcjonalnie)
lub 30 g de sirop d'agave (opcjonalnie) - ½ c. à café d'agar-agar (pour 0,5 l)
- 1 sachet de ferments de yaourt
- 250 g d'eau
-
1
c. à café d'acide citrique
lub 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1253.2 kJ / 303.5 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 17.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt au lait de chèvre
13 Std.
Lait d'avoine
1h 10min
Yaourt de soja
12h 15min
Pancakes laotiens
15 min
Lait de coco
10min
Yaourt à la noix de coco (végétalien)
12 Std. 25 Min
Yaourt végétal au lait d'amande
12h 15min
Yaourt au soja (végétalien)
12h 20min
Pain sans gluten au riz grillé
3 Std. 30 Min
Purée d'amande
10min
Lait D'Avoine (Métrique)
1h 10min
Yaourt au lait de brebis
13h 10min