Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de lait de coco, bien mélangé
-
30
g de sucre en poudre (opcjonalnie)
lub 30 g de sirop d'agave (opcjonalnie) - ½ c. à café d'agar-agar (pour 0,5 l)
- 1 sachet de ferments de yaourt
- 250 g d'eau
-
1
c. à café d'acide citrique
lub 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1253.2 kJ / 303.5 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 17.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lait d'avoine
1h 10min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Yaourt noix de cajou-vanille (végétalien)
15h 30min
Yaourt à la noix de coco (végétalien)
12sa 25 dk
Purée d'amande
10 dk
Yaourt au soja (végétalien)
12h 20min
Cake au chou-fleur et aux cacahuètes
1hod. 15min
Curry en poudre
15min
Yaourt végétal au lait d'amande
12 Std. 15 Min
Beurre de cacahuète
10 dk
Yaourt au lait de brebis
13h 10min
Yaourt au lait de chèvre
13 Std.