Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Peeling vegetables
-
raw beetroots fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)500 g
-
parsnip cut into pieces (approx. 5 cm)200 g
-
water600 g
Beetroot salad
-
water600 g
-
Halloumi cheese cut in triangles (approx. 2 cm thick)400 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
walnuts, shelled30 g
-
fresh dill leaves only10 g
-
onion halved60 g
-
garlic cloves1 - 2
-
220 - 250 g plain yoghurtGreek yoghurt220 - 250 g
-
lemon juice10 g
-
white vinegar1 - 2 tbsp
-
jarred horseradish1 - 2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
-
wholemeal bread sliced, toasted, for serving
-
rocket salad leaves for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1348.6 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
2062.8 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 Min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Keine Bewertungen
Spiralized Carrot Pickles
Keine Bewertungen
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 Std.
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 Std. 40 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Broccoli stem falafel
25 Std. 40 Min
Mexican corn salad
25 Min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min