Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Peeling vegetables
-
raw beetroots fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)500 g
-
parsnip cut into pieces (approx. 5 cm)200 g
-
water600 g
Beetroot salad
-
water600 g
-
Halloumi cheese cut in triangles (approx. 2 cm thick)400 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
walnuts, shelled30 g
-
fresh dill leaves only10 g
-
onion halved60 g
-
garlic cloves1 - 2
-
220 - 250 g plain yoghurtGreek yoghurt220 - 250 g
-
lemon juice10 g
-
white vinegar1 - 2 tbsp
-
jarred horseradish1 - 2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
-
wholemeal bread sliced, toasted, for serving
-
rocket salad leaves for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1348.6 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
2062.8 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2 godz. 40 min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
45 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Garlic mushrooms
20 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min