Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Peeling vegetables
-
raw beetroots fitting through hole in mixing bowl lid or halved (approx. 2 cm wide)500 g
-
parsnip cut into pieces (approx. 5 cm)200 g
-
water600 g
Beetroot salad
-
water600 g
-
Halloumi cheese cut in triangles (approx. 2 cm thick)400 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
walnuts, shelled30 g
-
fresh dill leaves only10 g
-
onion halved60 g
-
garlic cloves1 - 2
-
220 - 250 g plain yoghurtGreek yoghurt220 - 250 g
-
lemon juice10 g
-
white vinegar1 - 2 tbsp
-
jarred horseradish1 - 2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
-
wholemeal bread sliced, toasted, for serving
-
rocket salad leaves for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1348.6 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
2062.8 kJ /
493 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin tahini smash
40 min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Cauliflower Mash
25 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Vegetarian Beehoon
25 min