Beetroot potato patties with yoghurt dip
TM6

Beetroot potato patties with yoghurt dip

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1 garlic clove
  • 40 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 1600 g water
  • 300 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 350 g beetroot, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 5 tbsp olive oil
  • 1 egg yolk
  • ¼ tsp salt
  • 3 pinches ground pepper
  • 90 - 130 g breadcrumbs, plus extra for coating

Yoghurt dip

  • 150 g yoghurt
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 tsp lime zest
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground pepper
  • ½ bunch fresh parsley chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
616.5 kJ / 147.4 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
13.6 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
1.8 g
Sód
186.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy