Urządzenia i Akcesoria
Beetroot potato patties with yoghurt dip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
garlic clove1
-
Cheddar cheese cut in pieces40 g
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid300 g
-
beetroot fitting through hole in mixing bowl lid350 g
-
olive oil5 tbsp
-
egg yolk1
-
salt¼ tsp
-
ground pepper3 pinches
-
breadcrumbs plus extra for coating90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olive oil1 tbsp
-
lime zest1 tsp
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
186.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
616.5 kJ /
147.4 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Nessuna valutazione
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Sunflower Butter
25min
Creamy miso mushroom udon
45min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Vegetarian cassoulet with pulses
40min
Cheesy veggie oat bars
45min
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min