Urządzenia i Akcesoria
Vegan Green Pea Fritters
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 portions
Składniki
-
2 shallots, halvedgreen onions (approx. 85 g total), cut into pieces (5 cm/2 in.)4
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil30 g
-
chickpea flour130 g
-
baking soda1 tsp
-
dried red chilli flakes1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
fresh mint leaves (opcjonalnie) plus extra to garnish6
-
frozen green peas680 g
-
vegetable oil to fry
-
lemon cut into wedges, to serve1 - 2
-
cherry tomatoes halved570 g
-
red onion julienned, to taste
-
vegan mayonnaise to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
749.6 mg
Białko
14.9 g
Kalorie
1253.2 kJ /
299.5 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Spiced Almond Milk
15 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Baked Beans with Maple Syrup
31 godz. 5 min
Basic Quinoa
35 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 min
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min
Mexican Quinoa Salad
30 min