Urządzenia i Akcesoria
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portion
Składniki
-
jalapeño pepper cut into pieces (3 cm)1
-
red onion quartered115 g
-
spring onion cut into pieces (3 cm)45 g
-
garlic clove3
-
cilantro, fresh leaves and tender stems, cut into pieces (3 cm)30 g
-
olive oil30 g
-
lime juice75 g
-
60 g orange juicegrapefruit juice60 g
-
oregano, dried1 tsp
-
chili, dried, flake1 tsp
-
cayenne pepper, ground1 tsp
-
cumin, ground1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
zucchini diced (3 cm.)225
-
zucchini yellow diced (3 cm.)225 g
-
mushroom, fresh sliced225 g
-
4 salmon fillet, fresh, skinless, skin on or skinless (200 g each), fully defrostedsalmon fillet, fresh, skin on or skinless skin on or skinless (200 g each)4
-
cherry tomato500 g
-
tomato purée (concentrate)60 g
-
pepper, ground¼ tsp
-
avocado (approx. 300 g), diced1
-
lime cut into wedges1
-
cilantro, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
5474.2 mg
Białko
208.9 g
Kalorie
11925.8 kJ /
2850.4 kcal
Tłuszcz
68.5 g
Błonnik
121.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
358.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Paella
1 godz.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Brak ocen
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Chicken Afritada
30 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min