Urządzenia i Akcesoria
New potato and asparagus salad with dill pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Peeling potatoes
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid600 g
-
water600 g
Dill pesto
-
red onion halved50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
pine nuts50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh dill leaves, plus extra to garnish25 - 30 g
-
pickled capers20 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
Greek yoghurt150 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
New potato and asparagus salad
-
eggs5
-
water1300 g
-
green asparagus ends trimmed, cut in half or into thirds400 g
-
cucumber (opcjonalnie) sliced (2 mm)150 g
-
pine nuts (opcjonalnie) toasted, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
595.8 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
2209.2 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
39.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Guacamole
10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Spicy sea bass (samke harra)
50 min
Guinean prawns
25 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Express Strawberries Dessert
5 min