New potato and asparagus salad with dill pesto
TM6

New potato and asparagus salad with dill pesto

3.5 (2 oceny)

Składniki

Peeling potatoes

  • 600 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 600 g water

Dill pesto

  • 50 g red onion, halved
  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g pine nuts
  • 60 g extra virgin olive oil
  • 25 - 30 g fresh dill leaves, plus extra to garnish
  • 20 g pickled capers
  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 150 g Greek yoghurt
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper

New potato and asparagus salad

  • 5 eggs
  • 1300 g water
  • 400 g green asparagus, ends trimmed, cut in half or into thirds
  • 150 g cucumber, sliced (2 mm) (opcjonalnie)
  • pine nuts, toasted, to garnish (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2209.2 kJ / 528 kcal
Białko
22.9 g
Węglowodany
39.1 g
Tłuszcz
32.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Błonnik
6.4 g
Sód
595.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy