Urządzenia i Akcesoria
Broccoli burgers with radish salsa
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Radish salsa
-
red radishes cleaned160 g
-
red onion (approx. 60 g), cut into halves1
-
mustard (approx. 1 tsp)10 g
-
white wine vinegar25 g
-
olive oil35 g
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
capers, pickled drained15 g
Broccoli fritters
-
water460 g
-
broccoli in small florets500 g
-
almonds whole70 g
-
soy flour full fat, as egg replacement30 g
-
breadcrumbs vegan20 g
-
oat flakes30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
1565 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
9.2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vibrant Vegan
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Quinoa Salmon Patties
1 godz. 20 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min