Urządzenia i Akcesoria
Ukrainian dressed herrings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3685 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut soup
50 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Steamed Trout
20 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min