Urządzenia i Akcesoria
Ukrainian dressed herrings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portion
Składniki
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3685 mg
Białko
24.3 g
Kalorie
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut soup
50 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 godz.
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Whipped egg whites
10 min
Ukrainian borscht
35 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Poppy seed torte
5 godz.
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min