Urządzenia i Akcesoria
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Chickpea and Almond Hummus
-
blanched almonds toasted80 g
-
canned chickpeas (1 can), drained270 - 300 g
-
cold water20 g
-
freshly squeezed lemon juice25 g
-
tahini40 g
-
garlic clove1
-
salt1 pinch
Pink Crêpes
-
cooked beetroot cut in pieces150 g
-
eggs3
-
almond milk440 g
-
oil40 g
-
spelt flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
rocket salad leaves50 g
-
sesame seeds, any colour2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
251.7 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
1685 kJ /
402.7 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
35 min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 godz.
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Soparnik
1 godz. 45 min
Caponata
50 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min