Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g couscous, medium
- 800 g water
- 70 g olive oil
- 2 tsp fine salt
- 200 g onions, cut into halves
- 200 g carrots, cut into pieces
- 1 piece fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
lub 1 tbsp vegetable stock paste, homemade - 150 g potatoes, diced (1-2 cm)
- 200 g red peppers, cut into bite-sized pieces
- 100 g aubergines, cut into bite-sized pieces
- 100 g dried apricots, cut into quarters
- ½ tsp freshly ground black pepper
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp hot paprika powder
- 1 tsp ground coriander
- 500 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh mint, leaves only (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2971 kJ / 710 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 87 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 15.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Bean stew with meatballs
45 Min
Greek Style Pork Stew
1u.
Tuna empanada
1 Std. 20 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1u.
Chicken with almonds and raisins
30 Min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1u.