Urządzenia i Akcesoria
Arabian chicken with couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
couscous, medium350 g
-
water800 g
-
olive oil70 g
-
fine salt2 tsp
-
onions cut into halves200 g
-
carrots cut into pieces200 g
-
fresh ginger (3 cm), peeled and thinly sliced1 piece
-
1 tbsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
potatoes diced (1-2 cm)150 g
-
red peppers cut into bite-sized pieces200 g
-
aubergines cut into bite-sized pieces100 g
-
dried apricots cut into quarters100 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
hot paprika powder1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)500 g
-
fresh mint (opcjonalnie) leaves only4 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2971 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
15.6 g
Węglowodany
87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and warm potato salad
55 min
Quick Thai chicken curry
40 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Gnocchi tricolore
35 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Fish Sticks
2 godz. 30 min