Urządzenia i Akcesoria
Balsamic salmon and courgette noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey80 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic clove1
-
4 frozen salmon fillets, skinless, defrosted (150 g each)fresh salmon fillets, skinless (150 g each)4
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
courgettes whole500 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Pasta salad with salmon and vegetables
45 min
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Leek quiche
1 godz. 45 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Nut bolognese
35 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min