Urządzenia i Akcesoria
Balsamic salmon and courgette noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey80 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic clove1
-
4 frozen salmon fillets, skinless, defrosted (150 g each)fresh salmon fillets, skinless (150 g each)4
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
courgettes whole500 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sicilian Prawn Salad
40min
Sesame salmon and pea soup
1h
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Egg white omelette
35min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Courgette side dish
30min