Duchess casserole with vegetables
TM6

Duchess casserole with vegetables

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 1600 g water
  • 800 g waxy potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
  • 700 g carrots, cut in pieces (4 cm)
  • 250 g green peas, fresh or frozen
  • 30 g butter, in pieces, plus extra for greasing
  • 2 eggs
  • 2 egg yolks
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground pepper
  • 3 pinches ground nutmeg

Béchamel

  • 40 g butter, cut in pieces
  • 500 g milk
  • 40 g flour
  • ¾ tsp salt
  • ¼ tsp ground pepper
  • 3 pinches ground nutmeg
  • ½ bunch fresh parsley, chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1587.1 kJ / 379.3 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
50.2 g
Tłuszcz
15.4 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Błonnik
8.6 g
Sód
742.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy