Urządzenia i Akcesoria
Duchess casserole with vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
water1600 g
-
waxy potatoes fitting through hole in mixing bowl lid800 g
-
carrots cut in pieces (4 cm)700 g
-
green peas, fresh or frozen250 g
-
butter in pieces, plus extra for greasing30 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Béchamel
-
butter cut in pieces40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
-
salt¾ tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
-
fresh parsley chopped, for garnishing½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
742.5 mg
Białko
12 g
Kalorie
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
50.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
50 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Apple and Pear Detox Juice
10 Min
Apple Onion Tea
15 Min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 Std. 40 Min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Portobello Mushroom Rolls
1 Std. 30 Min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1 Std. 40 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min