Trout mousse
TM5 TM6

Trout mousse

3.0 (4 oceny)

Składniki

  • 4 shallots, cut into halves
  • 250 g smoked trout fillets, cut into pieces (approx. 4 fillets)
  • 150 g crème fraîche
  • ¼ tsp fine salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • 20 slices pumpernickel bread (see tip) or brown bread, bite-sized (Ø 4-5 cm)
  • 4 - 5 sprigs dill, fresh, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
257 kJ / 62 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy