Urządzenia i Akcesoria
Trout mousse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
20 pieces
Składniki
-
shallots cut into halves4
-
smoked trout fillets, cut into pieces (approx. 4 fillets)250 g
-
crème fraîche150 g
-
fine salt¼ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
pumpernickel bread (see tip) or brown bread, bite-sized (Ø 4-5 cm)20 slices
-
dill, fresh for garnishing4 - 5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4 g
Kalorie
257 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Party
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Brak ocen
Pinsa
29 godz.
Pâté en croûte
8 godz. 45 min
Salmon tartare
10 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Crema catalana
40 min
Russian salad
1 godz. 15 min
Tuna Tapenade
5 min
Floating islands
40 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Almond tuiles
30 min
Tuna dip
15 min