Urządzenia i Akcesoria
Vegetable tortilla with chorizo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
chorizo cut in slices50 g
-
onion cut in pieces50 g
-
red peppers cut in thin strips50 g
-
olive oil100 g
-
potatoes cut in quarters and then in slices (0.5 cm)200 g
-
broccoli cut in small florets100 g
-
fresh green beans cut in pieces (1 cm)100 g
-
salt1 pinch
-
eggs5
-
baking powder1 tsp
-
medium-hard cheese (e.g. Havarti, Gouda or young Cheddar)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426 mg
Białko
13 g
Kalorie
908 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Lemon grass beef salad
30 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Turkey rolls with gorgonzola
1 godz.
Pasta salad with vegetables
1 godz.
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Bucatini amatriciana
45 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Stewed vegetables
45 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min