Urządzenia i Akcesoria
Vegetable tortilla with chorizo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
chorizo cut in slices50 g
-
onion cut in pieces50 g
-
red peppers cut in thin strips50 g
-
olive oil100 g
-
potatoes cut in quarters and then in slices (0.5 cm)200 g
-
broccoli cut in small florets100 g
-
fresh green beans cut in pieces (1 cm)100 g
-
salt1 pinch
-
eggs5
-
baking powder1 tsp
-
medium-hard cheese (e.g. Havarti, Gouda or young Cheddar)4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426 mg
Białko
13 g
Kalorie
908 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Brak ocen
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Stracciatella Soup
30 min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Minestrone
45 min