
Urządzenia i Akcesoria
Provençal tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbes de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
407 kcal /
1704 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
4 g