Urządzenia i Akcesoria
Provençal tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbs de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1704 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Greek style pork stew
45 min
Salmon burgers
25 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Rustic bread
2 godz.
Watercress and Oat Soup
35 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min