Urządzenia i Akcesoria
Provençal tart
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Shortcrust pastry
-
wheat flour plus extra for dusting250 g
-
butter, salted cut in pieces, plus extra for greasing125 g
-
water10 g
-
salt1 tsp
-
egg1
-
herbs de Provence, dried½ tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
Filling
-
aubergines300 g
-
courgettes150 g
-
carrots100 g
-
red pepper100 g
-
mustard50 g
-
green olives, pitted100 g
-
egg1
-
milk60 g
-
single cream70 g
-
salt4 pinches
-
ground pepper2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1704 kJ /
407 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Squid à la provençale
55 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min