Urządzenia i Akcesoria
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1550 g
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
white jasmine rice250 g
-
fresh mushrooms cut in halves200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)150 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
peanut butter100 g
-
sugar10 g
-
soy sauce30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil10 g
-
red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm)150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
roasted cashew nuts, salted150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
88.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Vegan Burgers
45 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Gnocchi with Courgettes
20 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1 godz. 30 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min