Urządzenia i Akcesoria
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1550 g
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
white jasmine rice250 g
-
fresh mushrooms cut in halves200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)150 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
peanut butter100 g
-
sugar10 g
-
soy sauce30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil10 g
-
red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm)150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
roasted cashew nuts, salted150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
88.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Brak ocen
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Curry potato soup
35 min
Paneer tikka pizza
2 godz.
Sweet Potato Gnocchi
1 godz. 15 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.