Urządzenia i Akcesoria
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
lemon, preferably organic zest only½
-
mixed fresh herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only10 - 12 sprigs
-
garlic clove1
-
2 pinches dried cayenne chilli flakesfresh chilli½
-
olive oil60 g
-
water1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
quinoa100 g
-
fresh salmon fillets, skinless (2 cm thick)600 g
-
peppers cut in pieces160 g
-
red onions cut in pieces50 g
-
cucumber cut in pieces120 g
-
feta cheese cut in pieces150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
vinegar1 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
plum tomatoes cut in pieces (2 cm)300 g
-
avocado flesh only (150-200 g), sliced1
-
100 g fresh baby spinachkale thinly sliced,100 g
-
pumpkin seeds (opcjonalnie)1 tbsp
-
dried cranberries (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
2238 kJ /
534 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus cream soup
30 min
Chilli con carne
40 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Arabian chicken with couscous
45 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Ratatouille
40 min