
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into cubes (3 cm)50 g
-
mixed nuts e.g. pistachios, pine nuts and almonds120 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
cauliflower broken into florets (3 cm)700 g
-
garlic cloves2
-
spring onions trimmed and cut into quarters4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
fresh mushrooms cut into slices200 g
-
white wine30 g
-
water500 g
-
sweet potato cut into pieces (1-2 cm)300 g
-
raisins (optional)50 g
-
fresh baby spinach roughly chopped80 g
-
dried apricots cut into thin strips12
-
fine salt to taste½ tsp
-
black pepper, freshly ground to taste½ tsp
-
extra virgin olive oil (optional)30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
409 kcal /
1721 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
27.7 g
Błonnik
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Varoma cooking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria