Gratin de crozets, reblochon et poireaux
TM6 TM5 TM31

Gratin de crozets, reblochon et poireaux

4.5 ( 137 ocen )

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 300 g de crozets
  • 3 poireaux en rondelles
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 200 g de crème liquide entière
  • du poivre moulu
  • 1 pincée de quatre-épices
  • 1 reblochon
  • 1 branche de thym frais effeuillée

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
750 kcal / 3131 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
59 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy