Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 300 g de crozets
- 3 poireaux, en rondelles
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 reblochon
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3131 kJ / 750 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 44 g
Alternatywne przepisy
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1h
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 min
Croque monsieur à la tomate
1h
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Croziflette
1h 25 min