
Urządzenia i Akcesoria
Parmentier de canard, oignons et curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
50 g de parmesan coupé en morceaux
-
100 g d'oignon coupé en deux
-
1 gousse d'ail
-
4 - 5 de cuisses de canard confites peau retirée et grossièrement effilochées (500-600 g env.)
-
500 g d'eau
-
1 c. à café de sel
-
600 g de pommes de terre coupés en morceaux
-
100 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
1 c. à soupe de curry en poudre
-
2 pincées de poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
395.3 kcal /
1652.8 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
23.7 g
Węglowodany
18.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Sód
881.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tradition twistée
10 Przepisów
Francja
Francja