Parmentier de canard, oignons et curry

Parmentier de canard, oignons et curry

4.4 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 4 - 5 de cuisses de canard confites peau retirée et grossièrement effilochées (500-600 g env.)
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 600 g de pommes de terre coupés en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • 2 pincées de poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 395.3 kcal / 1652.8 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 23.7 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 881.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...