Œuf cocotte aux épinards et au chorizo

Œuf cocotte aux épinards et au chorizo

4.6 198 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • de chorizo
    40 g
  • d'épinards frais coupés grossièrement
    80 g
  • de gruyère râpé
    40 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • œufs
    4
  • d'eau
    600 g
  • pain grillé, pour servir

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 232 kcal / 964 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...