Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de chorizo
- 80 g d'épinards frais, coupés grossièrement
- 40 g de gruyère râpé
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 œufs
- 600 g d'eau
- pain grillé, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 964 kJ / 232 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Œuf poché sauce poulette
35min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55min
Salade de tranches de magret roulées au chèvre
30 min
Cabillaud au chorizo
35min
Cigares de tartiflette
55min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 min
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40 min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Brochettes de cabillaud au chorizo et fondue de poireaux
50min