Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le granola
- 50 g de noisettes
- 60 g d'huile de coco
- 60 g de sirop d'agave
- 400 g de flocons d'avoine
- 50 g de copeaux de noix de coco
- 50 g d'amandes effilées
Les crèmes
- 80 g de chocolat noir
- 400 g de lait de coco
- 100 g d'eau
- 2 œufs
- 60 g de sirop d'agave
- 10 g de cacao en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g de pépites de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3556 kJ / 850 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 50 g
Alternatywne przepisy
Crème dessert saveur madeleine
20min
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Crème dessert aux noisettes
2 Std. 40 Min
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Crèmes au chocolat light
1 Std. 25 Min
Riz au lait de coco
40min
Petits pots de crème à la vanille
1h 35min
Brownie sirop d'agave et noix
55min
Crème dessert au lait de noisette et chocolat
1h 20min
Crème dessert aux speculoos
6u. 20min
Crème dessert à la vanille
1 Std. 25 Min
Barres de céréales au chocolat
1h