Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 125 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 60 g de sucre muscovado complet
- 1 jaune d'œuf
- 60 g d'eau
- 4 pêches, coupées en fines lamelles
- 30 g de sucre en poudre
- ½ citron jaune, le zeste et le jus
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1373 kJ / 329 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartelette fine aux pommes
3h
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Tarte Tatin
1u.
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Tortilla aux pommes de terre, oignons, chorizo et fromage
35min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Gâteau au chocolat aux blancs d'œufs
1 Std. 5 Min
Tarte aux figues, courgettes et mozzarella
45 min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1 Std. 5 Min
Crumble pommes et fruits rouges
50min
Crumble aux prunes
40min