Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'eau minérale
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T65
- 1 pincée de sucre en poudre
- 90 g d'huile d'olive
- 10 g de sel
- 2 c. à soupe bombées de semoule de blé dur fine
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 270 kJ / 64 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortellini à la ricotta et aux épinards
9h
Crackers aux graines
35min
Gressins au sésame et citron, houmous de lentilles corail
2h 45min
Biscuits salés au paprika et sésame
40min
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2h 45min
Boulettes de fromage et chips d'épluchures de carotte
35min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Crackers aux graines
40min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Financiers au comté
30min
Baguettes apéritives au curry et fromage
2h 35min
Gressins au romarin
1h 40min