Urządzenia i Akcesoria
Iles flottantes à la pistache
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
5 œufs blancs et jaunes séparés
-
500 g de lait
-
90 g de pâte de pistache
-
30 g de sucre en poudre
-
50 g de pistaches, décortiquées et non salées concassées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
107 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1113.3 kJ /
266.3 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tradition twistée
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Curd de clémentine
1 godz.
Vacherin express
12 godz. 15 min
Œufs mimosa à la truffe et crème d'asperge
1 godz. 10 min
Glace tzatziki
5 godz.
Feuilletés escargots
55 min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 godz. 30 min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Cannelés bordelais
13 godz. 30 min
Saint-Honoré
3 godz.
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min
Brioche feuilletée tressée
17 godz. 45 min