Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de beurre froid, en morceaux
- 125 g de farine de blé
- 40 g de sucre de fleur de coco
- 50 g de poudre de noisette
- 1 œuf
- 400 - 500 g de figues fraîches, en morceaux
- 4 c. à soupe de sirop d'agave
- zeste de citron, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2040 kJ / 489 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 69 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2 Std.
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Chaussons aux pommes
6 godz. 20 min
Sauce aïoli végane
10 Min
Biscuits à l'orange et aux noix
1h 20min
Fraisier
15h
Napolitain
4 godz. 20 min
Mélange pour salade ou dessert
10 Min
Pesto au piment de Padrón
4 Std. 15 Min
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
Brak ocen
Macédoine de légumes d'été aux algues
45min
Granité melon et pastèque
3h 10min