Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de fraises
- 200 g de rhubarbe, coupée en tronçons de 2-3 cm
- 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 450 g de lait de soja
- ½ gousse de vanille (les graines seulement)
- 90 g de riz rond blanc, spécial dessert
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 629.7 kJ / 149.2 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 6.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compote de pommes, butternut et épices
35min
Crème aux chocolat, sarrasin, banane et noisettes
3h 30min
Taboulé d'orge rose à la pistache
40 min
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8hod. 40min
Cannelés à la fleur d'oranger
14 Std.
Crème glacée au cheesecake aux myrtilles
16 Std. 35 Min
Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine
1 Std. 50 Min
Minigratin aux mirabelles, ricotta et amandes
45 min
Perles du Japon coco-banane
30 min
Riz au lait de coco
40 min
Gâteau au topinambour et glaçage à la châtaigne
1h 25min
Quindim (flan coco brésilien)
3h