Risotto fraise-rhubarbe

Risotto fraise-rhubarbe

3.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 300 g de fraises
  • 200 g de rhubarbe coupée en tronçons de 2-3 cm
  • 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
  • 450 g de lait de soja
  • ½ gousse de vanille (les graines seulement)
  • 90 g de riz rond blanc, spécial dessert

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 6.8 mg
Białko 4 g
Kalorie 629.7 kJ / 149.2 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 28.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...