Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de fraises
- 200 g de rhubarbe, coupée en tronçons de 2-3 cm
- 60 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 450 g de lait de soja
- ½ gousse de vanille (les graines seulement)
- 90 g de riz rond blanc, spécial dessert
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 629.7 kJ / 149.2 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 28.7 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 6.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse minute à la framboise
5 Min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20min
Chutney pomme, échalote et cannelle
45min
Soupe de chou-fleur au parmesan, filet mignon sauce à la poire et légumes vapeur
1 Std. 30 Min
Crème aux noisettes, chocolat noir et dattes
20min
Cookies aux peaux de banane
1 Std. 10 Min
Crème de tige et fleurettes de chou-fleur
45min
Gratin de pomme au calvados
45min
Semoule au coulis de mangue
1h 50min
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min
Crèmes lait d'amande-pistache, compotée d'abricots et sablés
3h 30min
Cake vapeur citron et framboises
1 godz. 15 min