Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 95 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 pincées de sel
- 750 g d'eau
- 400 g de coings, coupés en morceaux
- le jus d'un citron jaune
- 1 oignon, coupé en deux
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 125 g de bleu d'Auvergne
- salade verte, pour le service (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1512.8 kJ / 363.5 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 21.3 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 304.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3 Std. 30 Min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min