Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le pain
- 220 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 320 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
Le pesto
- 1 botte de fanes de radis
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fromage à raclette, en lamelles
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Coleslaw quadricolore
20min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Pesto aux fanes de carotte
10min
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
1h 30min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Crackers aux graines
35min
Pesto persil-amande
10min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1 godz.
Crackers aux graines
40min
Velouté de fanes de radis, quenelle au chèvre frais
40min