Huîtres en gelée citronnée
TM6 TM5 TM31

Huîtres en gelée citronnée

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 8 huîtres creuses
  • 400 g d'eau
  • 40 g d'échalotes
  • 10 g d'huile
  • 30 g de jus de citron
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 g d'agar-agar en poudre
  • aneth frais, pour la finition
  • 1 citron caviar, les billes uniquement, pour la finition (opcjonalnie)
    lub le zeste d'un citron jaune, pour la finition (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
184 kJ / 44.3 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
2.5 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
1 g
Sód
79.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy