Wersje kompatybilne
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 900 g de chair de melon (2 melons env.)
- 60 g de miel de lavande (voir "Conseil(s)")
- 450 g de yaourt au lait de brebis
-
10
petites feuilles de menthe fraîche en sommités
lub 10 petites feuilles de lavande fraîche en sommités - 30 g de pignons de pin
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 556.6 kJ / 132.4 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 12.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème glacée vanille-cookies
5 Std.
Galette des Rois aux cerises noires
1 godz. 15 min
Petites mousses Passion
4 Std. 25 Min
Entremets Passion et mangue
12小时 30 分钟
Focaccia aux abricots
4 Std.
Tarte aux fraises et crème au citron
12sa 20 dk
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min
Entremets exotique
24h
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10h 15 min
Pannacotta à l’orange
4 Std. 25 Min
Crème pâtissière à la pistache
30min
Tiramisu au citron vert et à la mangue
3小时 15 分钟